Laura HOLBAN
134 vizualizări 25 ian 2012

Britanica Debbie Hughes a devenit una din cele mai vârstnice mămici din ţara sa după ce, la 53 de ani, a dat naştere unui băieţel sănătos. Femeia a descoperit că este însărcinată în ciuda vârstei pe care o are şi a tratamentului cu pilule anticoncepţionale pe care îl lua preventiv, notează Daily Mail.

Când unul dintre fii săi a început să o tachineze în privinţa kilogramelor în plus pe care le acumulase, Debbie a decis să facă un test de sarcină şi a descoperit şocată că era gravidă. „Fiul meu a observat că stomacul meu s-a mărit şi mă tachina că am început să iau în greutate. A glumit cum că aş putea fi gravidă, lucru care mi s-a părut imposibil dat fiind că încă aveam menstruaţiile în regulă. Am crezut că arunc banii pe fereastră cumpărând un test de sarcină, dar când rezultatul a apărut pozitiv am rămas şocată. A trebuit să-mi pun ochelarii pe ochi să citesc rezultatul, să mă lămuresc. Apoi am ieşit şi-am mai cumpărat încă trei teste ca să fiu sigură”, a povestit femeia.

Foto: Daily Mail

Acum, femeia reînvaţă să aibă grijă de un copil mic, dat fiind că fratele mai mare al bebeluşului este cu 26 de ani mai mare decât mezinul familiei. „Am născut deja trei copii şi am crezut că acele vremuri sunt apuse pentru mine. Luam şi pilula contraceptivă preventiv, dar nu mi-am imaginat că pot rămâne însărcinată la vârsta mea. Sunt bunică şi iubesc să îmi îngrijesc nepoatele, dar nu credeam că voi ajunge să îmi îngrijesc propriul copil”, a povestit femeia.

Femeia, care locuieşte cu partenerul său Paul Clarke, 45 de ani, mai are doi băieţi, Mark de 26 de ani şi Brandon de 11 ani. A mai avut şi o fiică, Hayley, care a murit într-un accident tragic cu câteva săptămâni înainte de a împlini 18 ani. Ea are şi două nepoate din partea fiului Mark.

Citește și: