Alexandra Mortu
138 vizualizări 16 apr 2019

Tânăra, care a are o relaţie de trei ani cu iubitul care a cerut-o în căsătorie, a cerut părerea utilizatorilor platformei online Reddit pentru a o ajuta să se hotărască ce să facă în această situaţie „specială”.

Ea a povestit cum s-au întâmplat lucrurile, prietenul ei întrebând-o dacă este în regulă dacă îi oferă inelul care „a stat într-un dulap”. 

Potrivit mărturisirilor ei, bărbatul comandase inelul pentru fosta lui iubită, în urmă cu patru ani, dar nu i l-a oferit înainte să se despartă. Bijuteria fusese comandată din străinătate şi a costat câteva mii de dolari, plus banii cheltuiţi pe drum, întrucât bărbatul se dusese să îl personalizeze. Însă, în prezent, valoare lui a scăzut destul de mult deoarece mare parte din bani fusese destinată personalizării acestuia.

Is it unreasonable rejecting an old engagement ring? from r/bridezillas

În postare, tânăra mărturiseşte că: „Văd partea practică a lucrurilor. Am putea economisi banii pentru un nou inel şi să îi folosim pentru lucruri mai importante, spre exemplu, casa noastră. Totuşi, nu-mi pot scoate din minte faptul că inelul a fost făcut pentru altcineva.”

Unul dintre cele mai populare răspunsuri la îngrijorările fetei a fost cel al unui bijutier care i-a sugerat să păstreze diamantul, dar să îl monteze pe un nou inel, făcut special pentru ea. Iar mulţi alţii au fost de acord cu el. 

Foto: Pixabay

Citește și: