Alina Matis
723 vizualizări 30 mar 2015

Trevor Noah, un tânăr sud-african care colaborează de numai patru luni cu echipa „The Daily Show”, una dintre cele mai premiate emisiuni de divertisment din SUA, va fi înlocuitorul lui Jon Stewart, scrie Time, care citează New York Times.

Este aşteptat ca anunţul oficial să fie făcut în ediţia de luni seară a „The Daily Show”. „Nu îţi vine să crezi în primele ore. Ai nevoie de o băutură tare, dar se poate întâmpla, din păcate, să fii într-un loc în care nu o prea poţi găsi”, a declarat Noah (31 de ani) pentru Time, vorbind din Dubai.

„Mă bucur extrem de mult pentru emisiune şi pentru Trevor”, a spus Stewart despre înlocuirea sa. „Este un comediant incredibil, un mare talent şi ne-a plăcut la nebunie să lucrăm cu el”, a adăugat Jon Stewart, glumind că s-ar putea întoarce la „The Daily Show” în calitate de corespondent.

Decizia de a-i oferi lui Trevor Noah acest post ridică semne de întrebare cu privire la lipsa de experienţă a sud-africanului, dar şi în ceea ce priveşte faptul că cei de la Comedy Central nu au reuşit să îl înlocuiască pe Stewart cu o femeie, pentru a sparge, astfel, monopolul masculin în rândul emisiunilor nocturne de comedie din SUA, notează New York Times.

Jon Stewart, prezentatorul emisiunii, şi-a anunţat retragerea în urmă cu aproximativ două luni, fără a fixa însă o dată pentru plecarea sa din emisiune.

„The Daily Show”, care se vrea a fi o emisiune de satiră şi „ştiri false”, dar a devenit una din principalele surse de informare ale americanilor, a câştigat, în cele aproape două decenii de existenţă, 20 de premii Emmy, fiind, astfel, unul dintre cele mai apreciate show-uri din SUA.

Citește și: