Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
171 vizualizări 26 feb 2018

Actorul în vârstă de 60 de ani a stârnit îngrijorare în rândul fanilor după ce a anunţat pe platforma online Twitter că mulţumeşte personalului medical de la spitalul Stroud NHS care a avut grijă de el după ce a suferit un accident despre care nu a oferit detalii.

"Mă simt veşnic dator asistentelor Holly şi Theresa de la spitalul Stroud NHS, pentru că s-au ocupat de rana mea de la cap în această seară. O bară din metal grea mi-a izbit craniul, iar ele m-au curăţat cu amabilitate şi m-au lipit la loc precum Humpty Dumpty", a scris actorul.

Se pare că incidentul a avut loc pe când Richard E. Grant se afla în locuinţa sa din Cotswolds, Marea Britanie.

Ulterior, artistul a apărut în public purtând o şapcă retro.

Actorul a avut un început de an mai prost. Aflat de Revelion în Africa de Sud, el a fost jefuit pe când se afla în faţa unui bancomat din Cape Town.

Richard E. Grant, actor, scenarist, regizor şi parfumier, a devenit cunoscut după ce a jucat rolul Withnail din filmul "Withnail and I" (1987) şi celebru cu partitura John Seward din lungmetrajul "Bram Stoker's Dracula" (1992). Recent, a jucat rolul Zander Rice din filmul cu supereroi lansat anul trecut "Logan", dar şi pe Izembaro în cel de-al şaselea sezon al serialului HBO "Game of Thrones".

Citește și: