3605 vizualizări 5 feb 2018

Poţi să-ţi încerci norocul şi să mergi în locul în care l-ai putea folosi, însă dacă rezultatul va fi unul negativ, te vei găsi în situaţia incomodă de a-l arunca direct în coşul de gunoi, rămânând cu gândul la ceea ce-ai fi putut face cu el.

Un bărbat a găsit într-o cutie cu lucruri vechi, ascunsă sub pat, un bilet de avion vechi de 19 ani, în valoare de 400 de dolari, scrie Mirror. 

John Walker, pe numele său, a cumpărat respectivul bilet pentru a ajunge la nunta fratelui său în ianuarie 1999, însă nu a mai putut merge la evenimentul cu pricina, deci nu a folosit niciodată biletul respectiv.

Nu avea niciun alt plan de călătorie în acel moment, astfel că a aruncat biletul pe undeva prin casă şi a uitat de el. 

Atunci când l-a găsit, s-a gândit că şi-ar putea încerca norocul şi a sunat la compania aeriană. A fost redirecţionat la diverse departamente, însă nimeni nu a ştiut ce să-i spună despre un bilet atât de vechi. Aşadar, a decis să trimită un mesaj companiei aeriene prin intermediul Twitter şi a primit un răspuns în doar câteva zile. 

John a avut noroc. Reprezentanţii companiei aeriene au fost impresionaţi de povestea bărbatului şi i-au oferit posibilitatea de a alege o destinaţie pentru a folosi biletul care, în acest moment, valorează 570 de dolari. 

Citește și: