Alexandra Mortu
1832 vizualizări 10 sep 2019

Autorităţile franceze au decis că bărbatul a fost „victima unui accident de muncă” ceea ce înseamnă că firma la care lucra acesta va trebui să ofere compesaţii rudelor acestora până când, în mod normal, bărbatul ar fi ajuns la vârsta de pensionare.

Xavier X, al cărui nume de familie nu a fost dezvăluit, lucra drept inginer lucra la departamentul Loiret, situat în regiunea centrală a Franţei, fiind trimis de angajotrul lui, TSO, o companie constructoare de căi ferate.

Într-o noapte din februarie 2013, bărbatul s-a întâlnit cu o localnică, dar a fost descoperit mort în camera de hotel la scurt timp după ce făcuse sex.

Autorităţile franceze au decis că incidentul a fost un accident de muncă, ceea ce înseamnă că familia are dreptul să primească compensaţii atât din parte statului, cât şi din partea companiei la care lucra Xavier.

Astfel, orice partener de viaţă pe care l-ar fi Xavier, dar şi copiii, vor primi beneficii lunare care pot ajunge până la 80% din salariul pe care acesta îl avea, până când acesta ar fi împlinit vârsta de pensionare, relatează Daily Mail

Foto: Pixabay
 

 

Citește și: