Florin Jinga
611 vizualizări 17 mai 2019

Michael Brandon Samra a fost executat prin injecţie letală după ce în urmă cu 22 de ani a ucis o familie întreagă. Criminalul nu a cerut o ultimă masă şi nici nu a avut vreo solicitare specială înainte de execuţie, scrie Daily Mail.

Atunci când a fost întrebat dacă doreşte să spună ceva în mod special, Michael a zâmbit gardianului. Ultimele sale cuvinte i-a uimit pe cei prezenţi pentru că a fost o rugăciune: „Vreau să-i mulţumesc lui Iisus pentru tot ce a făcut pentru mine. Mulţumesc pentru mila ta, Iisuse. Amin!”

Din cauza unui dispute legate de o camionetă, condamnatul, împreună cu prietenul lui Mark Duke i-au ucis, în 1997, pe tatăl lui Duke, iubita acestuia şi cele două fete ale cuplului.

Randy Duke a fost împuşcat în cap, iar prietena lui a fost împuşcată de mai multe ori în timp ce încerca să fugă cu una dintre fetiţe. Copilele de 6 şi 7 ani au fost găsite de poliţişti cu gâturile tăiate.

Crima a fost pusă la cale de Mark Duke, şi el condamnat la moarte, dar sentinţa în cazul său a fost schimbată pentru că avea 16 ani când a plănuit să-şi ucidă tatăl pentru că acesta nu-l lăsa să folosească maşina. Bărbatul executat avea 19 ani când au avut loc crimele.

Nicio rudă de-a lui Michael nu vrut să asiste la execuţie.

Citește și: