Laura Cojocaru
740 vizualizări 19 apr 2019

Un bărbat din Illinois are două motive să se simtă norocos după ce a fost tras pe dreapta în drum spre un interviu de angajare: nu a primit amendă şi a obţinut şi slujba, scrie CNN

Ka'Shawn Baldwin a fost tras pe dreapta miercuri, în Cahokia, Illinois, pentru că poliţistul a remarcat că avea plăcuţele expirate. După ce l-a oprit, omul legii şi-a dat sema că şoferul conducea cu permisul suspendat şi maşina nu-i aparţinea.

Bărbatul i-a explicat şoferului că era disperat pentru că trebuia să ajungă urgent la un interviu de angajare şi cea mai rapidă soluţie a fost aceea de a îmrumuta o maşină de la un prieten.

„Am crezut că până aici mi-a fost. Mă gândeam că o să pierd interviul şi o să îmi fie remorcată şi maşina care nici măcar nu era a mea, a povestit tânărul.

Dar poliţistul s-a dovedit a fi milos. Roger Gemoules, este un ofiţer care are grijă de paza liceului din Cahokia. Pentru că elevii erau în vacanţa de primăvară, poliţistul se afla în patrulare.

„Şoferul a fost foarte respectuos, când l-am tras pe dreapta. Am simţit că îşi dorea foarte mult să ajungă la interviu”, a povestit poliţistul.

Poliţistul l-a îndrumat pe Baldwin să-şi parcheze maşina într-un loc sigur şi apoi l-a dus cu maşina de poliţie la interviu.

„Am întârziat câteva minute, dar a fost în regulă. M-au angajat”, a declarat tânărul.

Primarul din Cahokia a aflat povestea şi i-a mulţumit poliţistului pentru gestul său: Sunt foarte mândru de ofiţerul Gemoules şi de hotărârea de a-l ajuta pe acest tânăr.", a spus primarul.

Baldwin are acum un loc de muncă şi speră că va fi capabil să câştige destui bani pentru a-şi primi permisul de conducere înapoi.

Dar până atunci va călători cu autobuzul.

 

Citește și: