Laura Cojocaru
1768 vizualizări 18 apr 2019

Mădălina H. a plecat în Anglia în anul 2015, pe când avea numai 16 ani, scrie Daily Mail.

Până în prezent tânăra a fost arestată de mai multe ori în Marea Britanie. A fost închisă în total 14 luni după ce a recunoscut că a furat obiecte de valoare din centre comerciale din Cambridge, Manchester şi Nottingham. Tânăra a  furat obiecte în valoare de aproximativ 1500 de lire.

Ultima dată, Mădălina a fost arestată în noiembrie şi recent s-a prezentat în faţa instanţei pentru a-şi afla sentinţa definitivă.

Românca a venit în faţa judecătorului cu un bilet de avion către România doar dus şi a promis că dacă va fi scutită de pedeapsă va pleca în ţara ei şi nu se va mai întoarce niciodată în Marea Britanie.   

„Comportamentul tău a fost unul inacceptabil. Noi primim cu braţele deschise străinii din toată lumea şi tu nu eşti tratată diferit pentru că eşti din România. Dar tot ce ne dorim este ca străinii care vin în Marea Britanie să respecte legea”, a spus judecătorul.

Judecătorul a ţinut să menţioneze că nu face acest gest din milă, ci din economie.

„În mod normal nu aş fi acceptat eliberarea unui hoţ, dar în felul acesta voi economisi 8000 de lire din bugetul statului. Atât ne-ar fi costat să te ţinem în închisoare.  După ce pleci îţi recomandăm să stai departe de această ţară şi să le spui prietenilor tăi din România că hoţii de magazine nu sunt acceptaţi aici”, a conchis judecătorul.

Foto: Daily Mail

 

Citește și: