Laura Cojocaru
18448 vizualizări 11 mar 2019

Melissa Anne Godshall şi iubitul ei,  Robert J. Kennerley se aflau în Granville, o regiune din Carolia de Nord, când un străin le-a ieşit în cale, a tras un foc de armă în aer şi i-a făcut femeii o propunere interesantă.

Levan Lomtatidze, în vârstă de 44 de ani, originar din Georgia i-a promis Melissei 12.000 de dolari, o maşină şi o chirie plătită într-o casă din Raleigh, dacă acceptă să se căsătorească cu el, astfel încât să poată rămâne în Statele Unite în mod legal. Oficialii imigraţiei îi acordaseră lui Lomtatidze un statut de "rezident" în SUA, iar căsătoria cu Melissa i-ar fi permis să îşi obţină cetăţenia americană, scrie The News and Observer.

Melissa Anne Godshall, în vârstă de 31 de ani, a acceptat oferta, potrivit dosarului instanţelor federale, iar iubitul femeii, Kennerley  în vârstă de 46 de ani, a fost martor în timpul ceremoniei.

Acum, cei trei sunt acuzaţi că au luat parte la o căsătorie falsă, cu scopul de a înşela biroul de imigrări, potrivit avocatului american Robert J. Higdon Jr. din districtul estic Carolina de Nord.

Godshall şi Lomtatidze sunt acuzaţi că au trimis "aplicaţii frauduloase" serviciilor de cetăţenie şi imigrare din SUA, potrivit unui comunicat de presă trimis joi de biroul lui Higdon.

"Lomtatidze şi Godshall au fost intervievaţi la biroul de cetăţenie şi imigrare din SUA, unde au depus jurământ că s-au căsătorit din iubire şi nu pentru a păcăli sistemul de imigrări.   

Godshall şi Lomtatidze sunt acuzaţi de tentativă de fraudă, pentru că au încercat să-i obţină cetăţenia americană lui Lomtatidze, în urma unei căsătorii plătite.

Cei doi proaspăt căsătoriţi ar putea fi condamnaţi la 30 de ani de închisoare şi la o amendă de 250.000 de dolari, pentru tentativă de fraudă.

 

 

 

Citește și: