Silviu Bănilă
444 vizualizări 18 feb 2019

Mirela Vaida este însărcinată, dar asta nu a împiedicat-o să urce pe scena Eurovision, în finala naţională. Cântăreaţa a acuzat însă greutatea cu care s-a desfăşurat votul.

„A trebuit sa trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr 12, ca sa primesc confirmarea ca am votat… Altii au primit mesaj ca televotingul e inchis.. Speachless…Eurovision!”, a scris ea pe Facebook.

„Bună dimineaţă!!! M-am trezit demult, am dus copiii la grădi iar acum am timp să cuget în timp ce-mi beau cafeaua… S-a terminat şi Finală Eurovision. Aseară! Dincolo de problemele inerente oricărei competiţii de genul asta în România ( probleme cu televotingul, lipsa de transparenţă, etc), anul asta Eurovision a avut un alt standard! Mi-a plăcut mult!! De la prestaţiile artistice şi show-ul conceput de fiecare artist, până la modul de filmare, totul începe să se apropie de ceea ce e prin alte ţări!!

 Am simţit competiţia şi mi-a plăcut că a fost de calitate. Din punctul meu de vedere, oricare dintre Laura, Bella, Linda sau Ester meritau să câştige. Mi-au mai plăcut mult Olivier şi Letiţia! Toţi au fost ff buni! Iar eu mi-am făcut damblaua' şi am cântat însărcinată în luna a 8-a pe scenă Eurovision, bucurându-mă de această experienţă şi creându-mi amintiri pe viaţă! Mi-a mai plăcut experienţa juriului internaţional de la care am primit note mari (7,8,10)!!.. că de la juriul român nu am primit nimic. ☺️

 Însă nu aş fi realizat nimic fără o echipa de prieteni în spate, care m-a ajutat necondiţionat, deşi ştiau că nu sunt câştigătoare. Au făcut-o pentru mine, pentru anii mulţi şi frumoşi care ne leagă şi vreau să le mulţumesc din tot sufletul că au spus Da!' în toată nebunia asta: Cătălin Bugean, pentru sfaturi, idei, concept, grafică din semifinală- deşi ne-am dorit multe alte lucruri care nu s-au putut realiza, Dana Furni pentru coregrafie, balet şi pt susţinerea ei, deşi are o grămadă de alte proiecte în lucru, stilistei Mohamed Magda şi creatorului Geanina Punkosti pentru interesul şi ajutorul în dificultatea de a îmbracă într-un show TV o gravidă în luna a 8-a, Jinga Daniel pentru sfaturi şi recomandări şi, nu în ultimul rând, profesorului de canto Mariana Chihaia care de 7 ani are grijă de mine şi de vocea mea!!!

 Mulţumesc Michael James Down că ai avut încredere în mine atunci când m-ai ales să îţi cânt piesa!! Nimic din ce fac nu ar avea rezultate dacă, însă, nu aş avea alături de mine, necondiţionat, cald şi generos, publicul care m-a copleşit întotdeauna cu susţinerea, mesajele şi empatia pe care mi-a transmis-o!! Va mulţumesc din tot sufletul pentru această experienţă!!! Mi-a plăcut la nebunie!! De mâine mă întorc la ale mele: merg să cumpăr landou pentru bebe 3 şi încep pregătirile!  Până atunci felicit câştigătoarea şi o susţin pentru că ea va reprezenta România! Hai, Ester!!!  Să aveţi o zi excelenţă!!!  Va îmbrăţişez cu dragoste!!”, a scris Mirela pe Facebook.

foto: youtube.com

Citește și: