Laura Cojocaru
423 vizualizări 25 apr 2019

O femeie din Carolina de Nord a postat pe reţelele sociale o întâmplare pe care a văzut-o la o nuntă şi care a deranjat-o foarte mult.

„Una dintre prietenele mele urma să se căsătorească în 2016 şi am fost la petrecerea burlăciţelor. Viitoarea mireasă şi domnişoara de onoare au fost colege de cameră în studenţie. Ele au mai locuit împreună cu o fată, pe care au invitat-o la nuntă. Nimeni nu o cunoştea. Această femeie ne-a cauzat probleme tot weekend-ul. Ea este vegană (nu că ar fi vreo problemă cu asta). A refuzat să dea bani pentru mâncare, aşa cum am făcut noi, pe motiv că nu a mâncat pizza, şi ouă la micul dejun. A stat numai în bucătărie să-şi prepare mâncare vegetariană”, a povestit femeia, potrivit The Sun.

Femeia a povestit că i-a aceeptat comportamentul veganei în timpul petrecerii burlăciţelor, dar ce a urmat a fost inadmisibil. Mireasa îi comandase un meniu special vegan la nuntă, dar tânăra nu a vrut să mănânce decât alimentele pe care le gătea ea. Aşa că a venit cu mai multe caserole de mâncare la marele eveniment.

„Această fată a stat lângă mine şi la un restaurant de cinci stele şi-a scos caserolele de mâncare pe masă”, a declarat femeia.

Femeia care a spus povestea a concluzionat că gestul veganei i s-a părut extrem de nepoliticos şi a auzit că a mai venit cu mâncarea de acasă şi la alte nunţi.   

 

Citește și: