Teodora Marinescu
1061 vizualizări 3 nov 2018

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie a declarat că actorul a fost reţinut de poliţie şi înfruntă acuzaţii de asalt, informează BBC.

Autorităţile au mai informat presa că Baldwin susţine că un membru al familiei sale îi ţinea liber un loc de parcare când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa.

Nu este prima oară când actorul de 60 de ani are probleme cu legea, din cauza temperamentului impulsiv. În 2014 a fost arestat pentru că a înjurat poliţiştii care l-au oprit pentru că mergea cu bicicleta pe sens interzis. Iar la începutul anilor 90 a fost achitat, după ce a lovit un fotograf.

Protagonistul multor filme de succes, Alec Baldwin este, în prezent, sosia lui Donald Trump într-un show de televiziune.

Preşedintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a portrezitat în cadrul unui spectacol de comedie al emisiunii Saturday Night Live, a declarat că îi urează actorului "succes" când a aflat de arestarea sa.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul "Din dragoste pentru Roma" (2012).

Foto: Hepta

 

Citește și: