Gandul.info
Florin Badescu - Mediafax
48811 vizualizări 6 feb 2013

Actorul britanic Robin Sachs, cunoscut pentru rolul vrăjitorului Ethan Rayne din serialul "Buffy, spaima vampirilor", a murit pe 1 februarie, la vârsta de 61 de ani, informează bbc.co.uk.

Citeşte şi Procurorii din cazul Elodia au prezentat şase crime similare pentru a obţine condamnarea lui Cioacă


Personajul pe care l-a interpretat în acest serial, vrăjitorul Ethan Rayne, era inamicul principal al personajului Giles, interpretat de Anthoy Head.

Robin Sachs. Sursa foto Digitalspy.com

Robin Sachs, născut la Londra, a interpretat un alt personaj negativ, generalul Sarris, în comedia SF "Bătălia galactică/ Galaxy Quest", în care i-a avut colegi de distribuţie pe Sigourney Weaver şi Alan Rickman.

Sachs a debutat cu un rol în filmul "Vampire Circus" şi s-a remarcat apoi în miniseria de televiziune "Dynasty: The Reunion".

Pasiunea lui pentru science-fiction l-a determinat să joace în multe producţii aparţinând acestui gen, remarcându-se în serialele SF "Babylon 5", "Star Trek: Voyager" şi "Torchwood: Miracle Day", dar şi în filme precum "Lumea Dispărută: Jurassic Park" şi "Megalodon".

În ultima parte a carierei sale, Robin Sachs a asigurat vocea unor personaje din câteva jocuri video precum "Mass Effect 2" şi "Resident Evil Damnation".

Citește și: