Razvan Tupa
1130 vizualizări 14 dec 2018

Actriţa Halle Berry a oferit detalii legate de programul de fitness pe care îl urmează. În imaginile pe care le-a publicat pe Instagram, actriţa a arătat ce mişcări face pentru a asigura o creştere accelerată a musculaturii abdominale.

În exerciţiile prezentate, actriţa lucrează alături de cascadorul Peter Lee Thomas şi le explică fanilor săi că pregătirea ei fizică pentru următorul film este la fel de utilă şi pentru refacerea tonusului abdominal după o naştere.

Vedeta de la Hollywood a inclus în seriile de exerciţii prezentate ridicări alternative ale braţelor pe care se sprijină corpul aplecat înainte şi plasarea acestora pe rând pe o bancă, sărituri laterale pe fiecare picior, abdomene efectuate la bară cu ridicări de genunchi, ridicări de picior, abdomene laterale din poziţia suspendată la bară. Antrenamentul prezentat se încheie cu vedeta suspendată la bară executând ridicări de picior în diagonală şi în faţă, până când spatele ajunge să fie aproape paralel cu podeaua.

Actriţa americană Halle Berry îşi va face debutul ca regizor cu pelicula "Bruised", despre o luptătoare MMA. Halle Berry va şi juca în povestea unei luptătoare Mixed Martial Arts (MMA), Jackie "Justice", care trăieşte dezamăgirea eşecului în singurul domeniu în care era bună: artele marţiale.

Personajul ei se trezeşte că trebuie să înveţe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câţiva ani înainte şi care reapare în viaţa ei la vârsta de 6 ani. Lupta ei se transformă dintr-o confruntare în cuşcă într-o străduinţă de a deveni mama pe care o merită cel mic.

Halle Berry este prima şi singura artistă de culoare care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. A debutat în anul 1991, cu un rol în "Jungle Fever", de Spike Lee, şi a fost în anii 2000 actriţa cel mai bine plătită, după apariţii în seria "X-Men" şi în pelicula "Die Another Day" din franciza "James Bond".

Foto: Halle Berry/ Instagram

Citește și: