Razvan Tupa
222 vizualizări 12 aug 2019

Actriţa în vârstă de 58 de ani susţine că lucrurile pe care le-a discutat cu tatăl său, care a fost judecător militar, şi cu mama sa, fostă asistentă socială pentru persoanele cu probleme psihiatrice, i-au oferit materialul de care avea nevoie pentru multe dintre rolurile interpretate.

„Mă uit în urmă la tot ce am vorbit la masă despre cum sunt oamenii şi de ce fac ceea ce fac. Era fascinant pentru mine. Cam la asta ne uităm”, a povestit actriţa pentru CBS News.

Julianne Moore a jucat în peste 75 de filme până acum şi este mândră de faptul că poate să continue: „Mereu zic de mine că sunt sârguincioasă! Îmi place să muncesc. Îmi place ce fac. Fac «Doamne, după atâţia ani încă mă mai interesează să fac asta!», şi încă mă mai interesează”, povesteşte vedeta.

Actriţa a câştigat premiul Oscar în 2015, pentru rolul din ”Still Alice”, la a cincea nominalizare. Totuşi a declarat în interviul din această săptămână că îşi face griji că nu o să mai fie solicitată să joace în filme. ”Pentru că s-a mai întâmplat!”, explică ea de ce se teme.

Foto: Hepta

Citește și: