Catalina Murea
318 vizualizări 17 apr 2019

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu cu psihologul şi realizatorul de televiziune american cunoscut ca Dr. Phil. Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, a spus că numeroasele comentarii negative legate de personajul său au dus la o deteriorare a sănătăţii ei mintale.

Criticile pe care le primea constant pe reţelele de socializare online au făcut-o pe tânără - care avea 14 ani la debutul producţiei - să aibă îndoieli privind jocului său actoricesc şi aspectul fizic. Lipsa de încredere a dus la apariţia unor simptome ale depresiei, iar simpla îmbrăcare a costumelor personajului ei o făcea să izbucnească în plâns.

Actriţa a dezvăluit că se gândea destul de des la sinucidere când era mai tânără, dar că nu se credea capabilă de a se răni. Problemele sale de sănătate mintală au făcut-o să apeleze la terapie şi tratament, iar medicamentele împotriva depresiei au ajutat-o să îşi recapete încrederea în sine.

Turner a menţionat că, după încheierea filmărilor pentru "Game of Thrones", a luat o pauză pentru a se concentra asupra sănătăţii mintale. Aceasta i-a mulţumit logodnicului ei, cântăreţul american Joe Jonas, pentru că a ajutat-o să-şi găsească fericirea.

Pe lângă interpretarea personajului Sansa Stark din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", actriţa britanică Sophie Turner mai este cunoscută pentru apariţii în filmele din seria "X-Men", unde o joacă pe supereroina Jean Grey, devenită ulterior forţa malefică Phoenix.

Foto: Hepta

Citește și: