Corina VÂRLAN
204063 vizualizări 26 ian 2013

Actorul Sylvester Stallone este acuzat că şi-ar fi abuzat, în trecut, sora vitregă. El ar fi recunoscut, de asemenea, că a încheiat o înţelegere cu aceasta în urmă cu 16 ani, potrivit 7sur7.be.

TRAGEDIE PENTRU STALLONE: MOARTEA CARE A ÎNDURERAT LUMEA CINEMATORAFIEI

INCREDIBIL! Ce i-au făcut vecinii noştri bulgari lui Sylvester Stallone a uluit o lume întreagă

Stallone şi-a rupt gâtul la filmări

Stallone i-a plătit surorii sale vitrege, Toni-Ann Filiti, care a decedat în luna august a anului trecut la vârsta de 48 de ani după ce a suferit de cancer la plămâni, suma de 2 milioane de dolari şi o rentă lunară de 16.666 dolari care au fi ajutat la acoperirea cheltuielilor necesare pentru ca ea să primească îngrijiri medicale şi psihiatrice.

Potrivit spuselor unei surse citate de cotidianul New York Post, Filiti ar fi ameninţat că va depune o plângere împotriva actorului pentru vătămările corporale care au dus la declanşarea unei tulburări psihiatrice.

Mama celor doi, Jacqueline Stallone, a declarat însă că ar fi fost, de fapt, vorba despre un şantaj. "Nu este nimic altceva. Toni-Ann consuma droguri. Ea lua peste 65 de pastile de Oxicodonă pe zi. Ea l-a ameninţat pe Sylvester, dar a fost doar un şantaj", a declarat Jacqueline Stallone.

Ea a mai explicat, de asemenea, că sora vitregă a actorului "nu suporta celebritatea" lui şi că Sylvester Stallone a încercat să o ajute, dar a fost sfătuit de avocatul său să îi ofere lui Filiti ceea ce doreşte "numai ca să o facă să tacă".

Fiul lui Filiti nu recunoaşte însă această versiune şi susţine că mama sa i-a povestit chiar şi înainte să moară despre abuzurile la care a fost supusă.

Citeşte şi Lumea, ÎN ALERTĂ MAXIMĂ! Noua armă a americanilor PARALIZEAZĂ imediat o ţară întreagă!

Citeşte şi Ce se vede în partea stângă a acestei fotografii?! MĂREŞTE IMAGINEA să vezi de ce tot Internetul a luat azi foc

Citeşte şi Cum să ai cea mai bună partidă de SEX din viaţa ta! Oricine poate să o facă!

Citește și: