Florin Badescu
1981 vizualizări 8 nov 2011

Cântăreaţa Adele a suportat o intervenţie chirurgicală la nivelul coardelor vocale, efectuată cu scopul de a trata o afecţiune mai veche, care a obligat-o pe artista britanică să îşi anuleze toate concertele şi apariţiile publice programate în ultima parte a acestui an, potrivit accesshollywood.com.

Un purtător de cuvânt de la Massachusetts General Hospital din Boston a spus că artista britanică a suportat o microintervenţie chirurgicală la nivelul coardelor vocale pentru a opri hemoragiile repetate, care, dacă ar fi continuat să se producă, ar fi dat naştere unui polip benign. Această afecţiune apare de obicei ca urmare a faptului că vasele de sânge de la nivelul coardelor vocale sunt instabile şi pot să plesnească, informează Mediafax.

Artista în vârstă de 23 de ani a fost operată de medicul Steven Zeitels, directorul Massachusetts General Hospital Voice Center din Boston. Potrivit medicului Zeitels, Adele va avea parte de o recuperare şi vindecare completă, după această operaţie, realizată cu ajutorul laserului.Casa de discuri Columbia Records, cu care artista britanică se află sub contract, a anunţat la sfârşitul lunii octombrie că Adele va suporta o intervenţie chirurgicală la nivelul laringelui.

La începutul lunii octombrie, artista britanică a fost nevoită să îşi anuleze pentru a doua oară în acest an, din cauza unei hemoragii la nivelul laringelui, cele 10 concerte pe care le avea programate în Statele Unite, în cadrul turneului de promovare a albumului ei intitulat "21".

"21" este cel mai bine vândut album al anului în Statele Unite.

Ulterior, artista a anunţat că şi-a anulat şi concertele din secţiunea britanică a acestui turneu.

Adele a fost obligată să amâne alte câteva concerte din Statele Unite ale Americii la începutul acestui an, tot din cauza unor probleme medicale la nivelul corzilor vocale, însă a reuşit să ducă la bun sfârşit un turneu în Marea Britanie, în această vară.

Pe 11 octombrie, artista britanică a primit patru nominalizări la gala American Music Awards, care va avea loc pe 20 noiembrie la Nokia Theatre din Los Angeles.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Citește și: