Florin Badescu
995 vizualizări 5 oct 2011

Cântăreaţa britanică Adele a anunţat că a anulat pentru a doua oară un turneu în Statele Unite ale Americii, de această dată din cauza unei hemoragii la nivelul corzilor vocale, au anunţat, marţi, reprezentanţii casei de discuri Columbia Records, informează AFP.

Tânăra artistă britanică, cunoscută pentru vocea ei puternică şi specială, trebuia să înceapă acest turneu nord-american pe 7 octombrie, cu un concert programat în oraşul Atlantic City din statul New Jersey.

Turneul cuprindea 10 concerte şi toate erau sold-out, dar medicii i-au cerut să anuleze aceste spectacole.

"Să cânt este viaţa mea, pasiunea mea, dragostea mea, libertatea mea şi, de acum, profesia mea. Nu am altă alegere decât să mă fac bine, corect şi complet, altfel risc să îmi distrug vocea pentru totdeauna", a declarat Adele pe site-ul ei.

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani a postat pe site-ul personal şi o fotografie de-a ei pe care apare scris mesajul: "Îmi pare rău".

Adele a fost obligată să amâne alte câteva concerte din Statele Unite ale Americii la începutul acestui an, tot din cauza unor probleme medicale la nivelul corzilor vocale, însă a reuşit să ducă la bun sfârşit un turneu în Marea Britanie, în această vară.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Citește și: