Sorin Bogdan
1382 vizualizări 28 iul 2018

Potrivit Huffington Post, Thomas Tamaglini, administrator la Liceul Kenilworth din orăşelul american Holmdel, a fost arestat în luna aprilie, sub acuzaţia că şi-a făcut nevoile de mai multe ori pe pista de atletism a liceului. În urma plângerii depuse de conducerea liceului, potrivit căreia - aprope zilnic - pe pista de atletism a terenului de sport erau găsite excremente umane, Poliţia locală a cercetat imaginile de pe camerele de supraveghere. Poliţiştii l-au identificat pe Tamaglini în unele cadre în timp ce îşi făcea nevoile pe pista de tartan, după ce alergase câteva ture de stadion.

Acuzaţiile au făcut deliciul presei tabloide americane, care făcea jocuri de cuvinte cu funcţia lui Tamaglini, poreclindu-l POOPERintendent (de la SUPERintendent).

Ulterior, Thomas Tamaglini a consultat nişte avocaţi şi anunţă că va da Poliţia locală în judecată, deoarece acuzaţiile împotriva sa (indecenţă în public, murdărireea spaţiului public şi efectuarea nevoilor fiziologice în public) sunt minore şi nu necesitau să fie amprentat şi fotografiat.

”E ca şi când ţi-ar lua amprentele şi te-ar fotografia după ce ai depăşit viteza legală,” spune avocatul său.

Potrivit nj.com, fostul administrator ar putea primi peste 1 milion de dolari, dacă instanţa îi va da dreptate. El acuză Poliţia de daune materiale şi morale şi încălcarea dreptului la imagine.

Foto: Poliţia Holmdale

 

Citește și: