90 vizualizări 14 mai 2009

Adriana Nicolae, interpreta agentului secret Ana din telenovela Regina, difuzată de Acasă şi totodată instructor de fitness, i-a antrenat pe actorii din musicalul Romeo şi Julieta, de la Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian”. Aceasta i-a supus la antrenamente fizice şi la diete restrictive, totul pentru un tonus de invidiat. Rezultatele se vor vedea în ediţia din 16 mai a emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”, prezentată de Oana Cuzino.

Tot în această ediţie, pentru cei care au dubii dacă să părăsească sala de fitness în favoarea naturii, echipa de la CSID vine cu propuneri de-a dreptul inedite, menite nu doar să ardă cât mai multe calorii, ci să şi alunge rutina. Escalada pe munte, căţărările în copaci şi tirolina sunt doar trei dintre distracţiile în aer liber pe care fiecare dintre noi ar trebui să le încerce măcar o dată în viaţă.

Sâmbătă, în aceeaşi emisiune, trei maeştri ai artei culinare dezvăluie reţete uimitoare, menite nu doar să alinte papilele gustative, ci să şi protejeze silueta. Spre exemplu, vânatul cu puţină dulceaţă, un grătar aromat şi un desert lejer de vară, garnisit cu frişcă naturală, sunt alternative delicioase la mâncărurile tradiţionale. Reţetele complete, sâmbătă, 16 mai, de la ora 10:00, la Pro Tv.

 

Citește și: