Madalina Cerban - Mediafax
919 vizualizări 27 aug 2014

Melodia "Give Me Your Everything" se regăseşte pe cel de-al doilea album din cariera artistei, intitulat "Unlocked", care urmează să fie lansat la nivel internaţional în luna septembrie.

Albumul a fost lansat oficial, miercuri, în Japonia, şi în câteva ore a reuşit performanţa de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums, conform comunicatului.

Videoclipul "Give Me Your Everything", regizat de Vlad Feneşan, este cel de-al patrulea pe care Alexandra Stan îl prezintă publicului în acest an şi poate fi vizionat pe canalul artistei de pe platforma YouTube.

 

 

Piesa a fost compusă în cadrul FonoCamp 2013 de către LeeAnna James, Alexandra Stan, Naz Tokio, Şerban Cazan şi Andrei Mihai.

În vârstă de 25 de ani, Alexandra Stan a lansat primul ei single, "Lollipop (Param Pam Pam)", în 2009. Al doilea single, "Mr. Saxobeat", s-a bucurat de succes internaţional, devenind un hit şi fiind inclus în topuri muzicale din ţări precum Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia, Canada şi SUA. Şi-a lansat albumul de debut, "Saxobeats", în august 2011. În 2012, ea a lansat piesa "Lemonade", înregistrând aproape 47.000.000 de vizualizări pe YouTube în mai puţin de 10 luni.

Citește și: