Laura HOLBAN
1070 vizualizări 2 mar 2012

O profesoară de liceu din Florida, SUA, a fost arestată ieri pentru relaţia sa cu un minor, acesta fiind şi elevul ei. Femeia s-a dat singură de gol anunţând poliţia că, de la sfârşitul anului trecut, primeşte mesaje de la un cunoscut care are intenţii suicidale.

Echipajul de poliţie a verificat la adresa primită unde l-au găsit pe elevul profesoarelei. Tânărul se simţea bine, dar avea o problemă: o relaţie de dragoste "cu o anumită persoană", scrie Daily Mail.

Autorităţilor nu le-a luat mult să afle de relaţia profesoarei Stephanie Cobb cu elevul său de doar 16 ani, mai ales că în şcoală circulau multe bârfe.

Întrebată dacă s-a îmbrăţişat sau sărutat vreodată cu unul din elevii săi, profesoara de 26 de ani ar fi comentat sec: "Nu, din câte îmi aduc aminte". Însă băiatul a cedat în faţa poliţiştilor, admiţând că are o relaţie cu profesoara sa, că au întreţinut relaţii sexuale în maşina acesteia şi că ar fi îndrăgostiţi.

Potrivit acestuia, apropierea dintre ei a debutat când băiatul şi-a consultat dascălul cu privire la alegerea unei facultăţi. cei doi au început ulterior să petreacă timp împreună, în fiecare zi, după ore.

După ce i-au verificat lista convorbirilor telefonice, autorităţile au descoperit că elevul îşi scrisese cu profesoara peste 12.000 de mesaje şi că vorbiseră de peste 500 de ori în ultimele patru luni. Profesoara era salvată în telefonul băiatului cu numele "îngerul meu preţios".

Stephanie Cobb a fost arestată miercuri, iar cauţiunea a fost fixată la suma de 25.000 de dolari.

Citește și: