Gandul.info
Clarice DINU
44108 vizualizări 11 iul 2011

Dacă ghinionul i-a urmărit în ultima perioadă pe membrii trupeiBon Jovi - Jon abia a suferit o intervenţie chirurgicală lagenunchi, iar Richie Sambora a fost la dezintoxicare - toateemoţiile fanilor din România s-au risipit aseară odată cu primulacord al lui "Raise your hand" care a răsunat în Piaţa Constituţieidin Bucureşti. Vreme de trei ore Jon Bon Jovi, Richie Sambora,David Bryan şi Tico Torres nu au ratat niciun hit al trupei care aadunat în spate aproape 30 de ani de carieră şi sute de concerte,până acum însă niciunul în România. "A fost un show incredibil şicu siguranţă a meritat aşteptarea", a comentat de altfel Jon pepagina sa de Facebook, la puţin timp după încheiereaconcertului.

Foto: OvidiuMicsik

Începând cu ora 20.00, Bon Jovi a reuşit să ridice temperaturaîn centrul Bucureştiului şi aşa toropit de cele aproape 40 de gradedin termometre. A fost ajutat de peste 50.000 de oameni care s-autransformat într-un veritabil "backing vocals" vreme de 180 deminute în cap cât a durat concertul. De altfel, atmosfera a devenitincendiară încă de la prima piesă "Raise your hands" şi a crescutîn intensitate cu "You give love a bad name" sau "Runaway".

Foto: OvidiuMicsik

"Sper că este destul de cald pentru voi. Voi încerca să ridictemperatura", a glumit Jon Bon Jovi, a cărui vestă bleu setransformase într-una aproape bleumarin de la transpiraţie.

Foto: OvidiuMicsik

După o oră, a venit şi momentul de respiro, "Bed of roses",însoţit de aplauzele şi ovaţiile prelungite în momentul în care JonBon Jovi şi-a pus în jurul umerilor un streag tricolor pe care erascris numele trupei. Câteva minute mai târziu a venit rândul luiRichie Sambora să-i fure din admiratori colegului său, cei peste50.000 de oameni strânşi în Piaţa Constituţiei cântându-i "La mulţiani!" pentru cei 52 de ani pe care i-a împlinit chiar ieri.

Sursă: youtube.com /38Andreea

De altfel, Jon şi Richie au fost vedetele incontestabile aleshow-ului, împărţindu-şi atent momentele de prim plan pe scena depeste 54 de metri şi chiar şi apariţiile de pe ecranele gigant.

Sursă: youtube.com /38Andreea

După două ore, "Keep the faith" a încheiat playlistul stabilitpentru concertul de la Bucureşti. Insistenţa zecilor de mii deoameni din Piaţa Constituţiei a avut însă ca efect un bis prelungitaproape o oră, în care au fost cântate pe aceeaşi voce cu publiculpiese precum "Wanted", "Blood on Blood", "Livin on a prayer","Always" şi în final "Twist and shout" a celor de la Beatles.

Sursă:youtube.com

La ora 23.00, după trei ore de la începerea concertului, membriitrupei Bon Jovi au făcut reverenţa de final în faţa publicului dinRomânia, promiţând că o să revină la Bucureşti cât mai repedeposibil.

Foto: OvidiuMicsik

CONCERT BON JOVI LA BUCUREŞTI a fostLIVETEXT pe gandul.info şi pe pagina noastră de Facebook: 50.000 deoameni au cântat "Livin' on a prayer". VIDEO

Bon Jovi a cântat la concertul din Bucureşti, din PiaţaConstituţiei:

RAISE YOUR HANDS
YOU GIVE LOVE BAD NAME
BORN TO BE MY BABY
WE WEREN'T BORN TO FOLLOW
LOST HIGHWAY
RUNAWAY
IT'S MY LIFE
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOING ON LOST
CAPTAIN CRASH
BAD MEDICINE
WHEN WE WERE BEAUTIFUL
BED OF ROSES
I'LL BE THERE FOR YOU
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
SLEEP WHEN I'M DEAD
SATURDAY NIGHT
HAVE A NICE DAY
KEEP THE FAITH

Bis:

DRY COUNTY
WANTED
BLOOD ON BLOOD
LIVIN ON A PRAYER
ALWAYS
THESE DAYS
TWIST AND SHOUT

Citește și: