Clarice DINU
45389 vizualizări 11 iul 2011

Dacă ghinionul i-a urmărit în ultima perioadă pe membrii trupei Bon Jovi - Jon abia a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, iar Richie Sambora a fost la dezintoxicare - toate emoţiile fanilor din România s-au risipit aseară odată cu primul acord al lui "Raise your hand" care a răsunat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Vreme de trei ore Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan şi Tico Torres nu au ratat niciun hit al trupei care a adunat în spate aproape 30 de ani de carieră şi sute de concerte, până acum însă niciunul în România. "A fost un show incredibil şi cu siguranţă a meritat aşteptarea", a comentat de altfel Jon pe pagina sa de Facebook, la puţin timp după încheierea concertului.

Foto: Ovidiu Micsik

Începând cu ora 20.00, Bon Jovi a reuşit să ridice temperatura în centrul Bucureştiului şi aşa toropit de cele aproape 40 de grade din termometre. A fost ajutat de peste 50.000 de oameni care s-au transformat într-un veritabil "backing vocals" vreme de 180 de minute în cap cât a durat concertul. De altfel, atmosfera a devenit incendiară încă de la prima piesă "Raise your hands" şi a crescut în intensitate cu "You give love a bad name" sau "Runaway".

Foto: Ovidiu Micsik

"Sper că este destul de cald pentru voi. Voi încerca să ridic temperatura", a glumit Jon Bon Jovi, a cărui vestă bleu se transformase într-una aproape bleumarin de la transpiraţie.

Foto: Ovidiu Micsik

După o oră, a venit şi momentul de respiro, "Bed of roses", însoţit de aplauzele şi ovaţiile prelungite în momentul în care Jon Bon Jovi şi-a pus în jurul umerilor un streag tricolor pe care era scris numele trupei. Câteva minute mai târziu a venit rândul lui Richie Sambora să-i fure din admiratori colegului său, cei peste 50.000 de oameni strânşi în Piaţa Constituţiei cântându-i "La mulţi ani!" pentru cei 52 de ani pe care i-a împlinit chiar ieri.

Sursă: youtube.com / 38Andreea

De altfel, Jon şi Richie au fost vedetele incontestabile ale show-ului, împărţindu-şi atent momentele de prim plan pe scena de peste 54 de metri şi chiar şi apariţiile de pe ecranele gigant.

Sursă: youtube.com / 38Andreea

După două ore, "Keep the faith" a încheiat playlistul stabilit pentru concertul de la Bucureşti. Insistenţa zecilor de mii de oameni din Piaţa Constituţiei a avut însă ca efect un bis prelungit aproape o oră, în care au fost cântate pe aceeaşi voce cu publicul piese precum "Wanted", "Blood on Blood", "Livin on a prayer", "Always" şi în final "Twist and shout" a celor de la Beatles.

Sursă: youtube.com

La ora 23.00, după trei ore de la începerea concertului, membrii trupei Bon Jovi au făcut reverenţa de final în faţa publicului din România, promiţând că o să revină la Bucureşti cât mai repede posibil.

Foto: Ovidiu Micsik

CONCERT BON JOVI LA BUCUREŞTI a fost LIVETEXT pe gandul.info şi pe pagina noastră de Facebook: 50.000 de oameni au cântat "Livin' on a prayer". VIDEO

Bon Jovi a cântat la concertul din Bucureşti, din Piaţa Constituţiei:

RAISE YOUR HANDS
YOU GIVE LOVE BAD NAME
BORN TO BE MY BABY
WE WEREN'T BORN TO FOLLOW
LOST HIGHWAY
RUNAWAY
IT'S MY LIFE
IN THESE ARMS
WE GOT IT GOING ON LOST
CAPTAIN CRASH
BAD MEDICINE
WHEN WE WERE BEAUTIFUL
BED OF ROSES
I'LL BE THERE FOR YOU
WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME
SLEEP WHEN I'M DEAD
SATURDAY NIGHT
HAVE A NICE DAY
KEEP THE FAITH

Bis:

DRY COUNTY
WANTED
BLOOD ON BLOOD
LIVIN ON A PRAYER
ALWAYS
THESE DAYS
TWIST AND SHOUT

Citește și: