Mihai SCHIAU
3498 vizualizări 27 mai 2011

După ce a prezentat traficul de droguri în serialul "Weeds", Lionsgate Television abordează un nou "tabu din suburbii" în producţia "Bedroom Community" ("Comunitatea din dormitor"), scrie deadline.com.

Este vorba despre swingeri (cuplurile care fac schimb de parteneri sexuali). "Lumea swingerilor este deja un mit în cultura populară americană, dar foarte puţini din afară ştiu despre ce e vorba", spune Eli Frankel, care va produce reality show-ul.

Mulţi vor fi surprinşi de ce vor vedea, susţine el. "Alte show-uri lasă să se înţeleagă că swingerii sunt hippie, în vârstă şi oarecum din pătura de jos a societăţii. Însă noi am aflat că aceste cupluri fac parte, de fapt, din elită, arată bine şi au bani. Versiunea noastră este mult mai interesantă", susţine Frankel.

Producătorul a explicat şi de ce alegerea cuplurilor care vor face parte din emisiune a durat destul de mult. "A trebuit să convingem oamenii să aibă încredere în noi şi să îi facem să înţeleagă că nu îi vom exploata. Vrem doar să aflăm mai multe despre aceşti oameni, care sunt destul de normali, dar aleg să aibă relaţii la limită", spune Frankel.

"Bedroom Community" va fi centrat pe familie şi dinamica relaţiilor de cuplu şi, în ciuda numelui, va prezenta viaţa "din sufragerie" a partenerilor, şi nu pe cea "din dormitor", notează sursa. "Nu este un show despre sex, ci despre oameni şi relaţiile lor", asigură producătorul.

Citește și: