178 vizualizări 21 nov 2009

În ediţia din 22 noiembrie, "Divertis - Land of Jokes" şi "Serviciul Român de Comedie" pregătesc două ore de umor. De la ora 20.45, telespectatorii Pro Tv vor avea parte de scenete în care se va face haz de cum se votează în România şi îl vor vedea pe Ioan Gyuri Pascu şi în alt rol decât acela de Nemurici. În continuare, de la 21.45, "Serviciul Român de Comedie" o are ca invitată pe Andreea Marin Bănică.

În prima oră de poante Divertis la Pro Tv, Ioan Gyuri Pascu îl va interpreta Costel Busuioc, într-o scenetă din care nu vor lipsi politicieni precum Ion Iliescu (Cristian Greţcu), Mircea Geoană (Bogdan Cotleţ) sau Traian Băsescu (Mircea Aciu). În "Divertis - Land of Jokes", parodia nu iartă nici ziua alegerilor, iar privitorii se vor amuza aflând cum se votează în România la sate, unde un cuvânt important de spus îl are preotul.

De la 21.45, agenţii antrenaţi de Toni Grecu în arta umorului se pregătesc să o primească în Casa PROporului pe Andreea Marin Bănică. Invitata îşi va prezenta cartea pe care urmează să o lanseze la sfârşitul acestei luni şi va accepta provocarea lui Toni Grecu de a se întâlni cu Traian Băsescu (Valentin Darie) şi Mircea Geoană (Dragoş Stoica). Tot la "Serviciul Român de Comedie", telespectatorii Pro Tv vor avea parte de primele reacţii de după închiderea urnelor de vot, iar Dragoş Stoica va intra în pielea a trei personaje în cadrul aceluiaşi moment comic. Ce va ieşi din toate aceste întâlniri, aflaţi dumincă seara. (D.P.)

Citește și: