Florin Badescu
3529 vizualizări 23 nov 2011

Angelina Jolie a declarat într-un interviu că se consideră norocoasă pentru faptul că este încă în viaţă, după toate lucrurile "teribile" pe care le-a făcut în tinereţe, şi a recunoscut că este încă "o fată rea", însă îşi păstrează această parte întunecată pentru partenerul ei de viaţă, Brad Pitt.

"Am trecut prin momente întunecate, oribile, dar am supravieţuit. Nu am murit în tinereţe", a declarat actriţa americană în vârstă de 36 de ani, în acest interviu acordat la Budapesta postului de televiziune CBS, potrivit AFP.

"Am avut mult noroc. Au existat multe persoane, artişti, care nu au supravieţuit anumitor lucruri. Oamenii au dreptate să creadă că am experimentat cele mai rele lucruri şi cele mai periculoase şi că, din aceste motive, nu ar fi trebuit să mai fiu încă în viaţă", a adăugat Jolie în acest interviu, ce va fi difuzat integral, duminică, în emisiunea "60 Minutes".

Angelina Jolie, care are de mai mulţi ani o relaţie reuşită cu partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt, obişnuia să poarte în tinereţe, la gât, o fiolă ce conţinea câteva picături de sânge ale fostului ei soţ, Billy Bon Thornton. A existat şi o perioadă în care tatăl ei, actorul Jon Voight, a renegat-o în mod public, declarând în presă că fiica lui are nevoie de ajutor medical specializat.

Actriţa americană, care este în prezent mama a şase copii - trei biologici şi trei adoptaţi -, a recunoscut că "s-a jucat cu focul" în anii tinereţii.

În acest interviu înregistrat la Budapesta, unde filmează câteva scene pentru filmul ei "In the Land of Blood and Honey", actriţa a precizat însă că, în ciuda faptului că are şase copii şi o relaţie reuşită cu partenerul ei de viaţă, continuă să trăiască periculos.

"Încă sunt o fată rea. Această parte întunecată continuă să existe în mine. Dar acum reuşesc să o controlez şi o păstrez pentru Brad. Sau pentru aventurile noastre", a adăugat Jolie.

Angelina Jolie a devenit între timp ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) şi călătoreşte adeseori în lumea întreagă pentru a vizita taberele de refugiaţi din zonele în care au loc conflicte.

Actriţa americană a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan, de când a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU, în 2001.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Citește și: