Gandul.info
Silviu Bănilă
4483 vizualizări 7 iul 2018

Celebrul bucătar-şef a lăsat în urmă o avere de peste 1,21 milioane de dolari, care va ajunge la Ariane Bourdain, fiica sa în vârstă de 11 ani. TMZ a scris că Bourdain ar putea avea şi mai mulţi bani. Vedeta tv a creat un fond în afara averii personale, care conţine mai multe active nespecificate. Soţia lui Bourdain, Ottavia Busia-Bourdain, a fost desemnată administrator al testamentului starului de televiziune, deoarece - deşi din 2016, trăia împreună cu celebra actriţă italiana Asia Argento - bucătarul-şef nu divorţase încă de Ottavia. Misterul sinuciderii sale nu a fost dezlegat, mai ales că prietenii săi povesteau că era fericit şi îndrăgostit până peste cap de Argento. 

”Se purta ca un adolescent,” povesteşte un apropiat al celor doi. ”Ar fi făcut orice pentru ea. Era înnebunit după Asia Argento, în adevăratul sens al cuvântului.” După moartea lui Bourdain, actriţa a preluat un articol din Playboy, care analizează atitudinea misogină a opiniei publice, care are tendinţa de a pune la zid - după moartea unei celebrităţi - femeile din viaţa acesteia.

Interesant că, potrivit unei prevederi din testament, dacă Ariane ar fi murit înaintea tatălui ei, averea ar fi ajuns la dădaca acesteia, Myra Quizon. Deocamdată, Ariane este minoră şi va avea nevoie de un tutore, ales de instanţă. Chiar şi în testament, Anthonu Bourdain şi-a păstrat umorul: i-a lăsat fostei soţii Ottavia bonusul de zboruri gratuite acumulat de-a lungul timpului prin frecventele sale călătorii cu avionul.  

Anthony Bourdain s-a sinucis luna trecută în Franţa, la vârsta de 61 de ani. În ultimul mesaj pe contul său de twitter, postat cu 5 zile înainte de a se sinucide, Bourdain a postat o variantă în limba chineză a celebrei melodii a formaţiei Moody Blues”House of the Rising Sun” despre care scrie că îi va rămâne în suflet.


  

Citește și: