Cântăreaţa Antonia a fost atacată dur pe Facebook, după ce presa mondenă a dezvăluit că ar avea o relaţie cu Alex Velea, care este căsătorit.

Antonia a postat pe reţeaua de socializare o fotografie în care apare cu un urs gigantic de pluş, iar comentariile referitoare la Alex Velea au început să curgă.

Unii dintre fani au întrebat-o pe Antonia dacă ursul este de la Alex Velea, în timp ce alţii au fost mult mai tranşanţi.

Unii fani au numit-o pe Antonia „distrugătoare de căsnicii”, în timp ce alţii au apelat chiar şi la blesteme. „Blestemată să fii! O să-ţi aprind lumânări la biserică, ca să ai numai ghinioane, stricato!”.

În ultimele zile, Antonia şi Alex Velea au dat răspunsuri surprinzătoare atunci când au fost întrebaţi, separat, dacă formează un cuplu. În timp ce Antonia a răspuns „Nu”, dar a afişat un zâmbet larg, Alex Velea a răspuns: „O iubeşte fratele tău foarte mult”.

Zvonurile despre o potenţială relaţie între Antonia şi Alex Velea au apărut după ce s-a descoperit că artiştii petrec mult timp împreună în oraşele în care concertează şi se cazează mereu pe acelaşi etaj al hotelurilor.

 

Citește și: