Silviu Bănilă
797 vizualizări 24 mai 2019

Bloggeriţa Lily Mika, în vârstă de 26 de ani, şi-a pierdut camera foto în care avea imagini indecente în timpul unei vizite pe Insula Skye, scrie mirror.co.uk.

Lily, originară din Picardy, Franţa, a încercat să tragă un semnal de alarmă legat de cancerul mamar şi a realizat numeroase selfie-uri în sânii goi, cu aparatul Panasonic Lumix GX80, în cele mai frumoase locuri ale lumii.

Femeia apelează la scoţieni pentru a-şi recupera aparatul foto, pe care l-a uitat la un popas din Sligachan, Skye, joia trecută.

„Am fost atât de impresionată de bunătatea scoţienilor încât cred că oamenii care vor găsi camera foto mi-o vor returna”, a declarat tânăra.

„Fotografiile topless nu sunt pentru atenţia bărbaţilor, ci reprezintă întreg motivul pentru a deţine o cameră. Nu ne referim la bani, fotografiile din memoria aparatului sunt foarte importante pentru mine. Fac fotografii topless artistice în cele mai frumoase locuri pe care le vizitez. Scopul meu este să public o carte cu aceste poze, să le inspir pe femei, să le încurajez să fie libere şi încrezătoare în ceea ce fac. De asemenea, eu vreau să ridic un semnal de alarmă în privinţa cancerului la sân.

Bunica mea s-a luptat cu cancerul mamar şi de aceea fac poze topless. Am realizat fotografii frumoase pentru un proiect în Scoţia şi le vreau cu disperare înapoi.

Fotografiile din călătoriile mele cu bunicul şi iubitul meu sunt, de asemenea, în camera foto şi mi-ar fi de mare folos să le recuperez. Vreau să adaug pozele într-o carte, iubesc Scoţia, am inclus această ţară în scrierile mele”, a povestit femeia.

foto: capturi youtube.com

Citește și: