Mihai SCHIAU
9050 vizualizări 9 oct 2012

Compania americană de film Paramount plănuieşte să deschidă un parc de distracţii de 2,47 miliarde de euro în Marea Britanie, care să rivalizeze cu Disneyland-ul din Paris, scrie Daily Mail.

Noul parc de distracţii, care se va întinde pe 352 de hectare din Kent, va adăposti cel mai mare water park acoperit din Europa, dar şi teatre, scene pentru concerte, cinematografe, restaurante şi hoteluri.

Tony Sefton, managerul proiectului, spune că parcul de distracţii Paramount va fi construit în şase ani. „Va fi primul astfel de parc de distracţii din Marea Britanie, iar investitorii au încredere în acest proiect. Plănuim să deschidem parcul de distracţii în 2018”, anunţă Sefton.

Aici se va construi parcul de distracţii Paramount

Daily Mail scrie că proiectul va reprezenta o creştere economică uriaşă pentru Marea Britanie, creând 27.000 de locuri de muncă.

Sursa notează că în SUA au existat şase parcuri de distracţii Paramount, dar acestea au fost vândute în 2006. De asemenea, un alt parc de distracţii Paramount se va deschide în 2015, în Murcia (Spania). Printre atracţiile acestuia se numără Titanic 4D, care va oferi celor trei milioane de vizitatori aşteptaţi anual senzaţia că se află pe celebrul vas de croazieră.

Paramount deţine, printre altele, licenţele Star Trek, Tin Tin, Iron Man şi Titanic, distracţiile din parcul din Marea Britanie putând fi bazate pe acţiunea şi personajele din aceste filme.
 

Citește și: