Vocea „asistentului" Apple a confundat imnul ţării vecine cu melodia „Despacito", cântată de portoricanul Luis Fonsi, în colaborare cu Daddy Yankee. Un utilizator Reddit a descoperit eroarea şi a postat un screenshot pe Internet, înainte ca Apple să remedieze rapid eroarea. 

Sigur că cea mai ascultată melodie din toate timpurile nu e în niciun caz imnul naţional al Bulgariei, „Mila Rodina", care s-ar traduce drept „Patria Mamă". Cântecul se referă la „mândrii munţi Balcani" şi vorbeşte despre Bulgaria ca despre „Raiul pe pământ", versuri care nu au chiar nimic de a face cu cele ale piesei sud-americane. 

Apple încă nu a făcut comentarii oficiale referitoare la această confuzie, dar „Despacito" ar putea fi o schimbare destul de interesantă în gama imnurilor naţionale, unele dintre ele nu foarte atrăgătoare. 

Într-un incident similar, Siri a răspândit anul trecut o teorie bizară a conspiraţiei referitoare la Barack Obama care ar pregăti o lovitură de stat. Atunci Google şi-a cerut scuze pentru greşeală, explicând că, în ceea ce priveşte rezultatele generate prin această metodă, „ele nu sunt perfecte şi este greu să obţii întotdeauna rezultatul ideal". 

 

 

 

Citește și: