Mădălina CHIŢU
9911 vizualizări 18 apr 2015

Avionul reprezintă cel mai scump mijloc de transport în comun. Având în vedere preţul ridicat al biletului ai fi tentat să crezi că cei care apelează la acest mijloc de transport sunt oameni care nu ar face nimic ca să îl deranjeze pe cel de lângă.

Greşit. O serie de fotografii postate pe contul de Instagram Passenger Shaming (nr. Pasagerii Ruşinii) arată că în avion urcă inclusiv oameni care îşi taie unghiile în public, îşi smulg firele de păr de pe faţă, îşi întind picioarele peste scaunul celui din faţă sau pe pereţii avionului fără să le pese că lângă ei mai este cineva, scrie Daily Mail.  

Pe acest cont de Instagram sunt postate fotografii din toate colţurile lumii, cu oameni din culturi diferite. Pagina de internet este extrem de populară, mai ales printre cei care au întâlnit un astfel de pasager de-a lungul unui zbor. Contul Passenger Shaming este urmărit de aproape 240.000 de persoane.

Cele mai recente imagini postate pe acest contarată diferite persoane care dorm în locuri neadecvate, care îşi odihnesc picioarele pe mesele din avion, care ascund scutece folosite în buzunarul scaunului din faţa lor sau care urinează în pungi de plastic pe care le lasă mai apoi în avion. 

 

Citește și: