Gandul
15546 vizualizări 20 sep 2019

Echipa Inside Edition, o emisiune transmisă de postul CBS, a închiriat o casă în Montclair, New Jersey, pentru o lună, apoi jurnaliştii au chemat mai mulţi tehnicieni şi specialişti pentru a repara diverse lucruri.

În cel mai recent episod au fost chemaţi trei angajaţi de la firme care oferă servicii de curăţare şi reparare a sistemului de ventilaţie. Lisa Guerrero, o jurnalistă a postului, a jucat rolul gazdei.

Camerele ascunse au surprins modul în care cei trei bărbaţi au acţionat. Echipa de jurnalişti, împreună cu Guerrero, a urmărit totul de la centrul de comandă instalat la subsol. 

Unul dintre tehnicieni a cerut un preţ exorbitant, de 1.200 de dolari pentru curăţare şi dezinfectare, altul a făcut o treabă de „mântuială”, iar al treilea şi-a petrecut o parte din timp cu alte activităţi. De exemplu, s-a uitat la mai multe poze provocatoare cu o femeie în timp ce se afla în tunelul de aerisire din pod.

După ce i-a spus cine este şi că a fost filmat, Guerrero l-a întrebat pe tehnicianul care s-a uitat la imaginile provocatoare dacă i-ar plăcea ca mama lui să plătească pentru un serviciu făcut de mântuială. Acesta a răspuns, simplu: „Nu”. Iniţial, bărbatul a negat faptul că nu a curăţat peste tot tunelul, dar, pus în faţa faptului împlinit, bărbatul şi-a recunoscut vina. 

 

Citește și: