Silviu Bănilă
330 vizualizări 13 sep 2018

Poliţia din Portland, Oregon, a arestat-o pe Nancy Crampton-Brophy, în vârstă de 68 de ani, aceasta fiind acuzată de uciderea soţului ei. Bărbatul, un bucătar în vârstă de 63 de ani, a fost împuşcat mortal în bucătăria Institutului Culinar din Oregon, în data de 2 iunie 2018, scrie The Oregorian, citat de Yahoo News.

În ziua crimei, autoarea a scris pe Facebook: „Pentru prieteni şi rude, am veşti triste. Soţul şi cel mai bun prieten al meu, Chef Dan Brophy, a fost ucis ieri dimineaţă. Pentru cei apropiaţi mie, care cred că meritau un telefon, aveţi dreptate, dar acum încerc să-mi revin, să fac faţă situaţiei. Puteţi aprinde lumânări la Institutul Culinar din Oregon, mâine, luni, 4 iunie, la ora 7pm. Apreciez toată atenţia voastră, dar mă simt copleşită. Vă rog să vă abţineţi câteva zile cu telefoanele, până când îmi revin”.

După crimă, Crampton-Brophy a mutat eseul deja celebru „Cum să-ţi ucizi soţul” din mediul public în cel privat. Materialul a fost publicat pe blogul See Jane Publish şi includea pasaje despre motive şi armele pe care le poate folosi asasinul.

În 2012, Crampton-Brophy a declarat pentru cei de la blogul Romancing the Genres că este atrasă de poveştile romantice cu mult suspans.

„Crima, haosul şi groaza, mi se pare naturale, soţul meu a învăţat să doarmă cu un ochi deschis”, a spus femeia. Potrivit unor documente de la tribunal, cuplul a fost căsătorit timp de 26 de ani.

Citește și: