Razvan Tupa
764 vizualizări 22 dec 2018

"Aquaman" este genul de film cu roşcate şi muşchi. Aventurile se mută din adâncul celor şapte mări din poveşti până în avionul din care se sare fără paraşută. În sfârşit, viaţa de moştenitor al legendelor nu e chiar ceea ce pare. Sau n-ar trebui să fie, oricum, cel mai bine e să stai relaxat şi să vezi unde te duce lupta dintre lumi.

Acţiunea care se întinde în vasta lume subacvatică din cele şapte mări îl are pe Jason Momoa în rolul principal. Filmul dezvăluie povestea lui Arthur Curry, de origine semi-atlantică, şi îl duce în călătoria vieţii sale, care nu numai că îl va forţa să se confrunte cu cine este cu adevărat, ci şi să descopere dacă este vrednic să fie rege.
 

Glumele cu peşti şi apă sărată se leagă după scenariul următor: 

 

"Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns" cu Emily Blunt, Ben Whishaw şi Emily Mortimer. Cunoscuta dădacă se întoarce să îşi facă numărul cu desene animate şi muzică presărată cu confetti chiar în momentul în care banca se pregăteşte să îi execute pe eroi din cauza unui împrumut care trebuie acoperit fără întârziere. Prin abilităţile ei magice, unice, Mary Poppins îi determină pe protagoniştii care se află într-un impas, să redescopere bucuria care dispăruse din viaţa lor.

Magia se produce după melodia care urmează:

 

 

Citește și: