Gandul.info
Razvan Tupa
1721 vizualizări 8 aug 2018

Piesa realizată de cei doi poartă titlul "Heaven", a povestit cel care a fost colaboratorul din studio al DJ-ului pentru ani buni, Carl Falk.

Acesta a mai spus, într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare online, că simte lipsa celui cu care obişnuia să ducă până la capăt piesele la masa de mixaj.

DJ-ul de origine suedeză Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit pe 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani. În urma sa se pare că au rămas în jur de 200 de înregistrări needitate. Dacă va fi lansat noul album, acesta ar fi primul cu muzica DJ Avicii de când a fost pus în vânzare "Stories", în 2015.

Avicii ar fi murit din cauza unei hemoragii puternice, după ce s-a tăiat singur cu un ciob de sticlă, potrivit unui raport al autorităţilor.

Avicii a ajuns celebru în 2011, cu piesa "Levels". Pentru albumul din 2015, muzicianul a colaborat cu Jon Bon Jovi, Serj Tankian de la System of a Down, Chris Martin, Wyclef Jean şi Robbie Williams.

Avicii a mai compus împreună cu Chris Martin, în 2014, piesa "A Sky Full of Stars", de pe al şaselea album de studio al trupei Coldplay, "Ghost Stories".

Foto: Hepta

 

Citește și: