Gandul.info
Laura HOLBAN
3405 vizualizări 30 iun 2011

După ce în urmă cu 13 ani au lansat piesa "Ridică-mă la cer",B.U.G. Mafia şi Loredana au lansat aseară videoclipul celei de-adoua colaborări muzicale, la piesa "Fără cuvinte". Filmările aufost regizate de Alex Ceauşu, cel care s-a ocupat şi devideoclipurile pieselor "În anii ce au trecut" şi "Cât poţi tu detare", anunţă site-ul oficial al trupei.

În videoclip apare o familie călătorind cu maşina, rolul tatăluifiind jucat de Dragoş Bucur, iar Mirela Oprişor interpretând rolulmamei. Mesajul piesei şi al clipului este unul dur şi trist,"versurile sunt puternice şi întunecate, dar atât de actuale",notează Florin Grozea de la Hi-Q.

Clipul a fost filmat în mare parte în faţa unor ruine şi pe uncâmp, unde s-a înscenat accidentul. "Vrem să îi mulţumim Loredaneipentru că a înregistrat cu noi piesa "Fără Cuvinte" şi pentru că aacceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât celeîntâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucurşi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acesteipoveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţidoi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip", audeclarat băieţii de la B.U.G. pe site-ul trupei.

Piesa "Fără cuvinte" este cel de-al doilea single de pe albumulpe care B.U.G. Mafia îl va lansa luna viitoare, intitulat "Înapoiîn viitor".

Citește și: