Laura HOLBAN
3413 vizualizări 30 iun 2011

După ce în urmă cu 13 ani au lansat piesa "Ridică-mă la cer", B.U.G. Mafia şi Loredana au lansat aseară videoclipul celei de-a doua colaborări muzicale, la piesa "Fără cuvinte". Filmările au fost regizate de Alex Ceauşu, cel care s-a ocupat şi de videoclipurile pieselor "În anii ce au trecut" şi "Cât poţi tu de tare", anunţă site-ul oficial al trupei.

În videoclip apare o familie călătorind cu maşina, rolul tatălui fiind jucat de Dragoş Bucur, iar Mirela Oprişor interpretând rolul mamei. Mesajul piesei şi al clipului este unul dur şi trist, "versurile sunt puternice şi întunecate, dar atât de actuale", notează Florin Grozea de la Hi-Q.

Clipul a fost filmat în mare parte în faţa unor ruine şi pe un câmp, unde s-a înscenat accidentul. "Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa "Fără Cuvinte" şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip", au declarat băieţii de la B.U.G. pe site-ul trupei.

Piesa "Fără cuvinte" este cel de-al doilea single de pe albumul pe care B.U.G. Mafia îl va lansa luna viitoare, intitulat "Înapoi în viitor".

Citește și: