Gandul.info
Laura Cojocaru
160 vizualizări 7 aug 2018

Kyle Core din oraşul Huddersfield, Marea Britanie, a mers împreună cu mama sa într-un restaurant KFC, de unde au cumpărat mâncare la pachet. Ajuns acasă, băiatul a încercat să deschidă ambalajul sosului picant, care i s-a prelins pe picior. După această întâmplare aparent banală, băiatul a simţit durerea unei arsuri grave.

”Accidentul s-a produs deoarece Kyle a tras prea tare de ambalaj, pentru că nu l-a putut desface, iar sosul a ţâşnit pe piciorul lui”, a declarat mama lui Kyle.

Joanne Conway, mama băiatului accidentat, a declarat că le-a menţionat lucrătorilor de la KFC, în momentul în care a comandat mâncarea că doreşte ca sosul să nu fie la o temperatură prea ridicată. 

 

”Am luat legătura cu reprezentanţi ai KFC şi le-am spus că sosul a fost luat acasă şi deschis la aproape 10 minute de la cumpărare şi totuşi i-a ars pielea, ceea ce înseamnă, în opinia mea, că sosul era mult prea fierbinte.

Mama i-a reclamat şefului restaurantului KFC din Huddersfield întâmplarea, menţionând că trebuie în mod obligatoriu să se ia măsuri, pentru ca un astfel de accident să nu se repete.

”Kyle nu este primul consumator de mâncare KFC care suferit arsuri din cauza sosului picant, dar speră să fie ultimul”, spune mama băiatului.

Mama lui Kyle le sugerează reprezentaţilor KFC să reducă temperatura sosurilor, sau să creeze alte ambalaje, mai uşor de manevrat.

”Ar trebui ca lucrătorii KFC să facă sosuri mai puţin fierbinţi, sau să reinventeze designul ambalajelor în care sunt servite sosurile,” recomandă mama lui Kyle. 

Kyle Core a fost dus la spitalul din Huddersfield, vinerea trecută, iar rana i-a fost curăţată şi bandajată. Reprezentanţii KFC şi-au cerut scuze pentru acest incident nefericit: ”Ne pare extrem de rău pentru că s-a întâmplat acest accident şi îi dorim fiului lui Joanne însănătoşire rapidă. Totuşi, noi le recomandăm întotdeauna clienţilor noştri să aibă grijă atunci când le oferă copiilor mâncare KFC”, a declarat un purtător de cuvânt al KFC. 

Foto: Captură YouTube 

Citește și: