Un băieţel în vârstă de numai un an din Marea Britanie a devenit cunoscut în întregul Regat datorită „vitezei” cu care evoluează.

Totul a început încă de la momentul în care Jonathon Thorpe a venit pe lume, scrie Daily Mail. În luna noiembrie a anului trecut, bebeluşul s-a născut după ce mama lui a stat în travliu doar cinci minute.

Băieţelul a învăţat să meargă pe când avea doar şapte luni, iar acum, când a ajuns la vârsta de un an, copilul ştie să folosească laptopul, dar şi telecomanda pentru a schimba posturile atunci când se uită la televizor.

Mai mult, Jonathon şi-a impresionat părinţii învăţând celebrul dans „Gangnam Style”.

„Este inteligent, puternic şi isteţ”, a povestit Heather, mama acestuia. „Nici nu ne vine să credem cât de repede a evoluat. A spus prima dată <mama> când avea şapte luni, iar acum este foarte vorbăreţ. Felul în care învaţă lucruri noi este uimitor, face aste foarte repede (...). Are inteligenţa unui copil de doi ani”, a adăugat ea.

La fel de uimit este şi bunicul băieţelului, Mark: „Este un personaj adevărat, oamenii se îndrăgostesc de el imediat. Lumea mă întreabă de al când mă duc singur la magazin, pentru că se aşteaptă să-l vadă şi pe el.”

Pentru prima aniversare a băieţelului, părinţii i-au cumpărat un cadou inedit: un pian în miniatură şi un set de tobe. „Îi place foarte mult să asculte muzică. Este fan al formaţiei One Direction, dar şi al lui Peter Andre”, a spus Heather.

Citește și: