Alexandra Mortu
33906 vizualizări 31 oct 2019

Aceasta, scriitoare de suuces a cărei identitate nu a fost dezvăluită, şi-a ales donatorul de pe site-ul companiei unde erau prezentate toate informaţiile despre donatori, inclusiv înălţimea - 1,8 m.

Ulterior, scriitoarea a apelat la o clinică specializată în fertilizare în vitro din Moscova pentru a concepe un copil.

Aceasta îl alesese pe donatorul respectiv pentru modul cum arătă, pentru educaţia aleasă pe care o are, dar mai ales pentru înălţime, potrivit mediei locale din Rusia.

Femeia are peste 40 de ani şi credea că este ultima ei şansă de a avea un copil.

Însă când sarcina era deja avansată, medicii au descoperit că fătul suferă de o boală care declanşează nanismul şi apare la 1 din 20.000 de copii.

Ulterior, la naştere, aceştia au confirmat că într-adevăr, băieţelul ei, acum în vârstă de 2 ani, suferă de nanism, şi au informat-o că nu va creşte în înălţime mai mult de 1,2 m iar trăsăturile feţei, precum şi membrele, nu se vor dezvolta „corect”.

Reprezentanţii  site-ului care prezintă o bancă de spermă din Danemarca au declarat că donatorii sunt testaţi pentru 46 de boli genetive dintre cele mai comune iar procesul este unul de calitate înaltă.

În plus, aceştia au menţionat faptul că şi la clinica de inseminare se pot produce greşeli, încă reprezentanţii acesteia - numită Mama - nu au răspuns, relatează Mirror

Foto: Pixabay

 

Citește și: