Alexandra Mortu
388 vizualizări 16 mai 2019

Bărbatul speră să înoate în toate apele lumii, deşi va trebui să facă asta în funcţie de programul pe care i-l impune jobul.

Se pare că acesta a devenit pasionat de creaturile mistice ale apei încă din copilărie, fiind atras de Ariel, celebrul personaj din „Mica Sirenă”. Astfel i-a venit ideea să adopte stilul de viaţă al personajului favorit.

Tânărul de 29 de ani povesteşte că: „Îmi amintesc că filmul «Mica Sirenă» a fost primul pe care l-am văzut, copil fiind în Columbia, şi am fost atât de fascinat încât m-am îndrăgostit de ideea de a trăi sub apă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ❤️ 🇧🇷

A post shared by John Rodriguez (@mermanjohn23) on

Dec 4, 2017 at 8:53am PST

Acesta îşi continuă povestirea oferind detalii despre cum a început să şi înoate precum o sirenă: „Pur şi simplu m-a atras, la fel şi dragostea de apă iar de fiecare dată înotam cu picioare lipite unul de celălalt, aşa că puteam să înot precum o sirenă şi fără coadă”.

Încă de atunci John a rămas fidel acestei pasiuni şi o face de câte ori are timp liber.

De-a lungul timpului a cheltuit peste 500 de dolari pentru cozile de sirenă. Se pare că toate cele pe care le folosesşte sunt făcute special pentru el pentru a i se potrivi perfect.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏾‍♂️ 🐢 🇧🇧

A post shared by John Rodriguez (@mermanjohn23) on

May 21, 2018 at 3:24pm PDT

Se pare că prietenii şi colegii de serivciu îi susţin pasiunea şi  îl încurajează să meargă mai departe şi să se bucure de ea, relatează Daily Mirror.

Foto: Captură Instagram / John Rodriguez 

 

Citește și: