Florin Jinga
4662 vizualizări 17 mai 2019

La bordul avionul erau 170 de pasageri şi membri ai echipajului şi se apropia de destinaţie în momentul în care a izbucnit scandalul. Totul a pornit după ce un pasager, ce părea beat, s-a ridicat de pe scaunul său pentru a merge la toaletă, deşi avionul se pregătea de aterizare. Chiar dacă căpitanul le-a cerut tuturor pasagerilor să rămână aşezaţi şi cu centurile de siguranţă puse, bărbatul nu a ascultat, scrie The Independent.

Un însoţitor de zbor i-a atras atenţia că trebuie să rămână aşezat, dar bărbatul a refuzat. Astfel încât pasagerul nu a respectat procedurile, căpitanul aeronavei a hotărât să anuleze aterizarea în Budapesta.

Întoarcerea din drum a aeronavei şi refuzul pasagerului de a se aşeza a stârnit furia altor turişti. Aceştia s-au ridicat de pe scaune şi s-au luat la bătaie cu pasagerul. Toţi cei care au luat parte la răfuială ar fi consumat alcool.

Avionul a aterizat în cele din urmă la Budapesta, cu o întârziere de jumătate de oră, dar doar după ce bătăuşii s-au calmat.

Pilotul a anunţat că a chemat poliţia, anunţ primit cu aplauze de ceilalţi pasageri ai aeronavei, pentru că scandalagii încercau să îşi ia bagajele şi să iasă din avion.

Citește și: