Oana Ghita - Mediafax
124 vizualizări 26 aug 2013

Actorul american Ben Affleck va juca rolul lui Batman în mai multe filme ale francizei de succes şi ar putea regiza "Justice League", care are premiera în 2015, informează contactmusic.com.

Actorul Ben Affleck a fost recent numit succesorul lui Christian Bale în rolul lui Batman, o mişcare care i-a înfuriat pe mulţi fani ai supereroului. Studiourile Warner Bros. au anunţat, în luna iulie, că doresc să îi reunească pe supereroii Superman şi Batman într-un film, a cărui lansare este prevăzută pentru anul 2015 şi care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cea mai recentă parte din franciza "Superman", lansată în acest an.

Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac în trilogia cinematografică "Batman", regizată de Christian Nolan, a anunţat că nu doreşte să reia acest rol, iar pariurile erau deschise în ceea ce priveşte desemnarea succesorului actorului galez.

"Ştiam deja că avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck îndeplineşte toate aceste condiţii", a declarat Greg Silverman, preşedintele studiourilor Warner Bros., într-un comunicat publicat în revista Variety.

Filmul, care nu are deocamdată un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, care a realizat şi "Man of Steel: Eroul", iar britanicul Henry Cavill îşi va relua rolul Superman.

Se pare că înţelegerea cu Ben Affleck include menţiunea ca, dacă primul său film în care joacă rolul lui Batman va avea succes la public, el să repete experienţa în următoarele producţii ale francizei şi, de asemenea, chiar să regizeze producţia "Justice League".

Citește și: