373 vizualizări 14 iun 2019

Pe 7 iunie, bărbatul de 26 de ani identificat drept Chang, din Guangdong, China, ieşise în oraş cu prietenii pentru a se distra la sfârşitul de săptămână.

Când a ajuns acasă, în mjilocul nopţii, a constatat că nu îşi găseşte cheile aşa că a sunat pe cineva din casă pentru a-l lăsa înăuntru. Era destul de băut aşa că nu a acordat prea mare importanţă cheilor şi s-a dus direct la culcare.

A doua zi dimineaţă, pe măsură de efectul alcoolului dispărea, Chung a început să simtă o durere puternică în piept şi la nivelul stomacului aşa că a mers la spitalul local Dongguan.

După ce doctorii i-au făcut o radiografie, au fost şocaţi să vadă că acele chei, pierdute cu o seară în urmă, îi erau blocate la nivelul esofagului. Însă, se pare că şi bărbatul a fost la fel de surprins precum doctorii, potrivit site-ului Soho, şi nu avea idee cum ajunseseră cheile acolo.

Doctorii au analizat toate variantele pentru a-l ajuta pe Chang să scape de durere, dar cea mai bună a fost operaţia de urgenţă.

Doctorul Zhang Yuyu  a spus reporterilor că extragerea cheilor a fost destul de dificilă. După ce i s-a adnistrat anestezia, un gastrointerelog a reuşit să îi scoată cheile, dar şi cardul pentru interfon, din esofagul bărbatului.

Foto: Sohu 

 

Citește și: