Florin Jinga
2074 vizualizări 16 nov 2018

Unul dintre angajaţi povesteşte că, într-un an, a încercat să ajute un bărbat care avea un picior rupt, însă, pentru că nu a ştiut unde se află un anumit produs la preţ redus, clientul a încercat să-l lovească cu cârja, informează Business Insider.

Bătăile între clienţi sau între aceştia şi salariaţii retailerilor sunt, de altfel, la ordinea zilei în perioada promoţiilor. ”Uneori, oamenii se bat pe produse care nici măcar nu au reduceri de preţ semnificative. Chiar merită să te alegi cu un ochi vânăt pentru 5 dolari?”, se întreabă un altul.

Un fost student a povestit: ”Când lucram la Walmart, am asistat la o bătaie pe o bicicletă. S-au împărţit pumni, a curs sânge. În cele din urmă, un tip a luat bicicleta şi a reuşit să scape de mulţime. A pedalat şi a ieşit din magazin fără să plătească, pentru a scăpa de urmăritori ”.

Uneori, chiar şi bodyguarzii au luat bătaie. ”Cineva l-a pocnit pe agentul de securitate, crezând că este un cumpărător care s-a băgat în faţă”, a spus un angajat.

”O femeie şi-a vărsat cafeaua pe podea pentru că nu am vrut să-i oferim o reducere suplimentară. Se uita fix în ochii mei, în timp ce vărsa cafeaua”, îşi aminteşte un angajat.

”Am văzut clienţi care, pur şi simplu, luau produsele din cărucioarele altora”, a povestit amuzat un altul.

Totuşi, asta nu e nimic. Au existat şi momente în care cumpărătorii au făcut şi lucruri mai ruşinoase. De exemplu, o femeie a schimbat scutecul copilului chiar deasupra produselor achiziţionate. ”Apoi a lăsat scutecul folosit în parcare”, a spus un bărbat care a asistat la întreaga scenă.

Una dintre cele mai amuzante întâmplări s-a petrecut când un client i-a cerut unui angajat din magazin să îl ajute să transporte un brad de Crăciun cu o maşină sport.

Foto: Captură

Citește și: