Dan CARBUNARU
432 vizualizări 10 nov 2010

Linia de chiloţi dedicată de Cătălin Botezatu lui Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a fost năşită de Elisabeta Lipă. Cel puţin aşa susţine chiar Ciocan, care vede în acest gest al designer-ului o oportunitate de imagine pentru Poliţie. "Acum e prima dată în istoria Poliţiei când cel mai cunoscut designer creează o linie de lenjerie intimă dedicată unui poliţist. Este pentru prima dată când Cătălin Botezatu a vorbit în termeni extraordinari de Poliţie", a declarat pentru Gândul Christian Ciocan.. "Acum doi ani, eram la Howard Johnson, la un concurs de miss, îşi aminteşte comisarul--şef. Eram la masă cu Elisabeta Lipă şi Cătălin Botezatu. Şi-i spun: băi Cătă, să îmi faci şi mie o pereche de chiloţi. El zice da. Eu revin, vreau elastic. Şi el zice: adică vrei să scrie Christian Ciocan. Elisabeta a intervenit şi ea: adică o colecţie by Botezatru. Eram la o discuţie mondenă, ce să facem, să discutăm de teoria relativităţii?"

Linia de chiloţi a apărut, până la urmă, la insistenţa presei, susţine Ciocan. "Acum o lună o jurnalistă m-a întrebat dacă am făcut ceva cu chiloţii. Eu am zis că a fost Cătălin plecat, atât. El a spus apoi că Ciocan e open minded. După care a făcut chiloţii. Doar a făcut un ciocan, nu mi-a trecut numele pe ei", mai spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Cu ce s-a ales, totuşi, vedeta Poliţiei? "Am primit, până la urmă, şi perechea de chiloţi promisă. Chiloţii au două ciocane pe piciorul stâng şi sunt de culoare albă. Mi-a trimis şi tricoul pe care scrie "ciocanul unealta mea preferată".

"Nu e nimic obsecen. Apare hammer. Cătălin a spus nu vreau să aibă Ciocan probleme. Eu nu vreau o linie de chiloţi, nu vreau nici marcă înregistrată. Eu nu am vrut decât un elastic la chiloţi. Imaginea mea de poliţist nu e afectată cu nimic. Cuvântul chilot nu înseamnă ceva obscen. Toată lumea poartă chiloţi", se justifică poliţistul. Cătălin şi-a făcut treaba, nu a făcut reclamă. Nu e o afacere, a folosit o unealtă, ciocanul. În plus, eu în viaţa privată sunt ca toţi ceilalţi. Şi Murphy s-a luat de mine: ai în mână un ciocan, în jur vezi numai cuie." "Niciodată nu l-am auzit pe Botezatu vorbind aşa frumos de poliţie. Este bine pentru umanizarea poliţiei, pentru introducerea sa în cotidian, îşi reia mesajul cheie, ca un adevărat profesionist de PR, Christian Ciocan".

Citește și: