Silviu Bănilă
977 vizualizări 21 ian 2019

Se pare că Brad a cunoscut-o pe Charlize în urmă cu câţiva ani, printr-un prieten comun, nimeni altul decât Sean Penn - care se întâmplă să fie chiar fostul logodnic al actriţei - şi lucrurile au evoluat recent într-o relaţie, scrie elle.com.

„S-au văzut deja timp de o lună”, a precizat o sursă din anturajul celor doi actori. „Au fost prieteni - prin intermediul lui Sean - dar lucrurile au evoluat”.

 Săptămâna trecută, Brad şi Charlize au fost surprinşi în Chateau Marmont din Los Angeles, unde au participat la vizionări separate de film. Pitt a văzut „If Beale Street Could Talk”, în timp ce Theron a urmărit „Roma”.

Dacă zvonurile sunt reale, aceasta ar fi prima relaţie a lui Pitt de la divorţul de Angelina Jolie, survenit în urmă cu trei ani. Pitt şi Jolie împart custodia a şase copii, dar deocamdată Theron nu s-a întâlnit cu niciunul dintre aceştia.

 În timpul unui interviu din 2017, acordat celor de la Vanity Fair, Jolie a spus că programul complicat al lui Pitt nu are legătură cu decizia separării.

„Ne pasă unul de celălalt şi de familia noastră, lucrăm amândoi la acelaşi scop... Nu vreau să stârnesc griji în rândul copiilor mei”, a declarat actriţa. „Cred că este foarte important să plângi la duş, nu de faţă cu ei. Trebuie să ştie că totul este bine, chiar şi atunci când tu nu eşti sigur de asta”.

Citește și: