Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
327 vizualizări 8 aug 2018

În documentele depuse de avocatul lui Jolie, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, se arată că actriţa americană vrea ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an.

În aceleaşi documente, se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat".

Mindy Nyby, purtător de cuvânt al actriţei, a declarat, marţi, că cea mai recentă acţiune din instanţă are ca scop "să determine o încheiere a mariajului într-un mod în care să clarifice următoarele etape din viaţa lor şi să îi permită ei (Angelinei Jolie, n.r.) şi lui Brad să se reangajeze ca părinţi devotaţi copiilor lor".

Purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt au refuzat să comenteze subiectul.

O sursă apropiată actorului a declarat, în schimb, că acesta este "o persoană care îşi ţine promisiunile".

Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la "ură" şi să încerce să ajungă la un consens.

Cei doi au cerut divorţul motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz, însă a fost declarat nevinovat în cele din urmă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

foto: Hepta

Citește și: